Friday, August 14, 2020

VFW (2019)

Un grup de veterani sunt nevoiti sa apere o tanara ce se refugiaza in barul lor, in fuga de niste traficanti periculosi.

Un film in clasicul stil grindhouse, stilul copilariei lui Quentin Tarantino. Intr-un context ce pare o realitate paralela, actiunea este constanta, fara un ritm anume sau logica, si pune actori mereu pe planul doi in alte filme consacrate in prim plan, cu replici obosite de eroi americani tipici si sansa de a-si da personajelor un final de glorie limitata. In teorie filmul ar fi trebuit sa functioneze minunat, cu actorii facand treaba buna, dar scenariul pur si simplu nu este satisfacator, rezultand intr-un film efectiv plictisitor, cu toata pierderea de sange, spartul obscen de capete si atitudinile megalomane.
Ar trebui să obțină puncte suplimentare pentru autenticitate, deoarece calitatea imaginii, tonul sumbru general și coloana sonoră sunt foarte fidele conceptului de grindhouse.

Regia: Joe Begos   
Cu:  Stephen Lang, William Sadler, Fred Williamson, Martin Kove, David Patrick Kelly, George Wendt, Tom Williamson, Sierra McCormick, Travis Hammer, Dora Madison

Rating: 6/10

No comments:

Post a Comment