Wednesday, January 01, 2020

The Originals (2013-2018)

Povestea lui Klaus si a familiei sale de vampiri Originali continua in New Orleans dupa ce paraseste Mystic Falls al lui The Vampire Diaries pentru a-si urma destinul de conducator.

Dacă ai crescut cu Anne Rice, ai considerat Twilight o batjocura a genului iar The Vampire Diaries și True Blood doar o mica îmbunătățire, atunci The Originals bifează toate cerințele genului.
Construit ca un spin off al The Vampire Diaries, The Originals a existat pentru simplul fapt ca maniacul Klaus a fost salvat de la moartea sigura (din cărți) de popularitatea variantei TV a personajului cu măiestrie jucat de Joseph Morgan.
Mai matur decât TVD, mai sângeros și mai provocator de sentimente contradictorii când personajul principal declarat bad guy e capabil de sentimente umane demne de poezie, The Originals reușește sa fie sfâșietor la propriu și la figurat.
Cu doua sezoane inițiale perfecte, merita văzut pana la capăt (inca 3 sezoane) chiar și doar pentru a afla soarta câtorva din personajele mai interesante. 

Creat de: Julie Plec
Bazat pe personaje create de: L. J. Smith
Cu: Joseph Morgan, Daniel Gillies, Claire Holt, Phoebe Tonkin, Charles Michael Davis, Yusuf Harewood, Leah Pipes, Danielle Campbell, Riley Voelkel, Sebastian Roché, Nathaniel Bucolic, Rebecca Breeds

Rating: 10/10

No comments:

Post a Comment