Friday, November 22, 2019

Swamp Thing (2019)

Povestile complicate ale locuitorilor orasului Marais din mlastinile Louisianei, cu un personaj fantastic in centrul atentiei.

O noua ecranizare a povestii unui supererou din universul DC si anume Swamp Thing. Cu Len Wiseman implicat (Underworld) si ca productie si ca regizor a 2 episoade, promitea un mediu fantastic suprareal si credibil in individualitatea lui. Asteptarile sunt partial realizate deoarece calitatea si creativitatea au fost limitate de ambitii precoce prea mari si anularea brusca a seriei inca de pe vremea episodului doi. Asadar povestea este interesanta dar prea complicata cu itele sale multiple si finalul nu reuseste sa descalceasca diferitele paralele intr-un mod satisfacator. Se simte ca un final intr-adevar dar unul facut in graba. Pacat.
Interesant de adaugat ca isi fac aparitia unele nume celebre fie ca un comeback (Virginia Madsen - Candyman, Highlander II - sau Ian Ziering! - din Beverly Hills si Sharkanado) ori ca un cameo neasteptat (Adrienne Barbeau ce a fost in filmul original Swamp Thing din 1982).

Creator: Gary Dauberman, Mark Verheiden
Cu: Crystal Reed, Andy Bean, Virginia Madsen, Jennifer Beals, Will Patton, Kevin Durand, Derek Mears, Ian Ziering

Also read in English

No comments:

Post a Comment