Thursday, November 19, 2020

Watchmen (2019)

Intr-o realitate alternativa, politistii poarta masti pentru a evita crime de ura, iar justitiarii mascati sunt scosi in afara legii.

Un serial de scurta durata (doar 1 sezon) bazat pe romanul grafic original Watchmen, ce prezinta o alternativa la realitatea curenta, cu o creanga a istoriei determinata de evenimente intense cauzate de rasism si intoleranta, in care personajele cunoscute din Watchmen sunt gradual adaugate si conectate de povestea principala desfasurata pe ecran, ce o implica in primul rand pe Angela Abar, o politista fortata sa poarte masca pentru a-si continua munca pentru care a fost nascuta. Intriga este prezentata in primul episod dar conexiunile cu restul personajelor nu sunt evidente pana spre final, cand de fapt publicul afla si telul neasteptat al fortelor inamice. Inteligent, bine scris, concentrat pe portretizari de personaje interesante, Watchmen este usor de vizionat fara frustrare cu atentia satisfacuta cu usurinta de distractiile momentului curent.

Regia:  Nicole Kassell, Stephen Williams si altii
Productie:  The WB   
Creator:  Damon Lindelof   
Durata: 1 sezon de 9 episoade (>60 minute fiecare)   
Cu: Regina King, Yahya Abdul-Mateen II, Tom Mison, Sara Vickers, Jeremy Irons, Jean Smart, Louis Gossett Jr., Don Johnson, Tim Blake Nelson

Rating: 8/10

No comments:

Post a Comment