Saturday, June 06, 2020

Buffy The Vampire Slayer (1997-2003)

Intr-o lume in care monstrii sunt reali, o adolescenta tipica se adapteaza destinului de a fi cea aleasa pentru a distruge specia vampirica.

Un serial cult ce a definit o intreaga generatie. Plin de aventuri, intr-o combinatie minunata de elemente horror si comedie, are tot ce ii trebuie pentru a atrage toate gusturile.
Eroina atipica face parte dintr-un grup de prieteni adolescenti ce impreuna trec prin toate problemele specifice varstei intre luptele cu monstrii mai mult sau mai putin feroce, sub veghea bibliotecarului britanic plin de intelepciune. Plin de imaginatie, cu un dialog plin de potentiale citate, serialul a ajutat si fascinat generatia de la finele anilor '90 prin manevrarea unor subiecte populare ca probleme de adaptare, recunoasterea de responsabilitati precoce, cunoastere de sine, orientare sexuala si umorul ca forma de aparare fara a se lua prea in serios.

Creator: Joss Whedon   
Cu:  Sarah Michelle Gellar, Nicholas Brendon, Alyson Hannigan, Anthony Head, James Marsters, David Boreanaz, Eliza Dushku, Michelle Trachtenberg, Emma Caulfield Ford, Charisma Carpenter, Amber Benson, Seth Green, Marc Blucas

Rating: 9/10

Also read in English

No comments:

Post a Comment