Wednesday, September 08, 2021

Slasher Season I - "The Executioner" (2016)

Sarah Bennett se intoarce in oraselul natal, unde parintii i-au fost ucisi brutal de The Executioner, dar momentul coincide cu o serie de crime noi de tip copycat dupa acelasi criminal.

Slasher e un serial de tip antologie ce ofera fanilor exact ce titlul promite: povesti cu multe personaje ce dureaza un sezon, in timpul caruia au loc crime spectaculoase, in adevarata traditie slasher. Similar lui American Horror Story, actorii sunt reciclati pentru fiecare sezon nou, si fiecare sezon poate fi urmarit independent de celelalte, in orice ordine.
Primul sezon incepe foarte puternic cu amintiri din anii '80 si intoarcerea personajului principal. Apoi, rand pe rand, in fiecare episod moare cate un personaj vinovat de unul din cele 7 pacate. Crimele sunt teatrale, bine gandite, dar povestea ce le leaga aduce adesea cu o telenovela cusuta cu ata alba, iar finalul slabut si inconsistent reduce mult impresia generala a intregului sezon.

Regia:  Craig David Wallace   
Productie:  Shudder   
Creator:  Aaron Martin   
Durata:  Sezonul I din 4, fiecare a cate 8 episoade (1 ora fiecare)   
Cu: Katie McGrath, Brandon Jay McLaren, Steve Byers, Dean McDermott, Christopher Jacot, Mayko Nguyen, Rob Stewart, Wendy Crewson, Jefferson Brown, Mark Ghanimé

Rating: 6/10

No comments:

Post a Comment